Club de limba engleză pentru afaceri


cursuri limba engleza pentru afaceri Cu toții descoperim pe zi ce trece - sau știm deja - că mediul de afaceri actual este foarte competitiv, dinamic și în continuă schimbare. Cunoașterea limbii engleze a încetat să mai constituie o opțiune sau un simplu "avantaj". Limba engleză a devenit, astfel, un instrument esențial, mai ales când trebuie să vă prezentați afacerea, verbal sau în scris, să negociați contracte internaționale sau să răspundeți prompt, clar şi eficient partenerilor de afaceri străini.

O afacere de succes se bazează pe oameni bine pregătiți, indiferent de domeniul de activitate. Stăpânirea și utilizarea fluentă a limbii engleze la locul de muncă reprezintă o condiție necesară pentru un parcurs profesional de succes.

Prin intermediul acestui curs de limba engleză pentru afaceri vă ajutăm să vă îmbogăţiţi vocabularul în domeniul de afaceri şi să vă perfecţionaţi pronunţia în limba engleză într-un mod foarte plăcut şi interactiv cu ajutorul trainerilor noştri, care transformă cursul de engleză de afaceri într-o adevărată plăcere. Cursurile se bazează pe comunicare pe diverse teme de interes cu aplicabilitate în mediul de afaceri.

Acest limba engleză pentru afaceri se adresează persoanelor care dețin cunoştinţe, cel puţin, medii de limba engleză, fiind un curs unde discuţiile și exercițiile sunt exclusiv în limba engleză. Din acest motiv, înainte de începerea cursului veţi susţine gratuit un test de limbă în vederea stabilirii nivelului de competențe lingvistice. Scopul acestui curs este ca toţi participanţii să dobândească, într-un mod foarte relaxant şi într-o ambianţă prietenească, fluenţa și ușurința dorită în folosirea vocabularului specific acestui domeniu în limba engleză.

Participarea la curs se face pe baza unui abonament lunar, care conţine 12 ore, adică 8 şedinţe (a câte 1,5 ore / şedinţă).


Join our English Business Club
Vă așteptăm la centrul nostru
Echipa MetaServ
Adresa: Splaiul Independentei, nr. 17, Bl. 101 Izvor,
sc. C, ap. 49, sector 5, Bucureşti, România
Telefon: 074.284.47.20 / 072.778.07.42
MetaServ  Educational Centre
Cursuri, Traduceri și Interpretariat
creionwww.metaserv.ro
cursuri@metaserv.ro
traduceri@metaserv.ro