Conversation club ... talking is fun ... join the club and lets have fun together!
Dacă dorești să te relaxezi după o zi plină de muncă sau de școală și în același timp să-ți dezvolți abilitățile de comunicare în limba engleză te așteptăm la clubul nostru de conversație! Join  our conversation club!

Te ajutăm să-ți îmbogățești vocabularul și să-ți perfecționezi pronunția în limba engleză într-un mod foarte plăcut și interactiv cu ajutorul trainerilor noștri care transformă cursul de conversație într-o adevărată plăcere.   

Cursurile se bazează pe comunicare pe diverse teme de interes general cu aplicabilitate în viața de zi cu zi sau chiar pe temele dumneavoastră de interes.

Acest curs se adresează persoanelor care au cel puțin cunoștințe medii de limba engleză, fiind un curs unde discuțiile se poartă exclusiv în limba engleză. Din acest motiv înainte de începerea cursului veți susține un test de limbă.

Scopul acestui curs este ca dumneavoastră să dobândiți fluență în limba engleză într-un mod foarte relaxant.
Importanța conversației
Trăim într-un secol al comunicării! Indiferent de locul în care ne aflăm, suntem permanent conectați cu lumea. La serviciu, acasa, în vacanță folosim comunicarea şi tot mai des comunicarea în limba engleză pentru a ne putea înţelege oriunde, cu oricine, în cele mai diverse scopuri.

Cuvintele sunt ferestrele noastre către lume, către ceilalți. Este minunat să poți vorbi cu oameni din alte țări, oameni care au culturi diferite, să te faci auzit și ascultat, să fii tot mai apreciat la locul de muncă, dar și în grupul de prieteni! Este grozav să te poți descurca fără probleme atunci când pleci peste hotare, într-o călătorie turistică sau de afaceri. Este doar un pas spre viitor, spre noi orizonturi de cunoaștere și, evident, noi avantaje în relațiile cu ceilalți!

Vorbind fluent o limba străină, veți avea nenumărate oportunități de a progresa în carieră! Continuați să vă perfecționați! Alegeți cursul de Conversație in limba engleză “Chit - Chat”. Veți descoperi noi sensuri ale limbii engleze. Cunoașterea aprofundată a acesteia vă permite să acumulați informații de ultimă ora din domenii variate, să vă descurcați în situații complexe și să atingeţi mai ușor succesul dorit.

Alăturați-vă celor peste 1 miliard de vorbitori ai limbii engleze și veți avea numai de câștigat! Profitați de șansa de a studia într-un mod foarte plăcut și interactiv cu ajutorul trainerilor noștri care transformă cursul de conversație într-o adevărată plăcere.

Pentru a vedea care sunt temele noastre de discuţie vă invitam pe forumul nostru, la secţiunea “lecții English Chit-Chat”. Dacă doriți să abordați o anumită temă la cursul de conversație așteptăm propunerile dumneavoastră!

Mult succes in dezvoltarea comunicării în limba engleză!
Vă așteptăm la centrul nostru
Echipa MetaServ
Banner

Parteneri


Biletul pentru cariera ta!
Adresa: Splaiul Independentei, nr. 17, Bl. 101 Izvor,
sc. C, ap. 49, sector 5, Bucureşti, România
Telefon: 074.284.47.20 / 072.778.07.42
MetaServ  Educational Centre
Cursuri, Traduceri și Interpretariat
creionwww.metaserv.ro
cursuri@metaserv.ro
traduceri@metaserv.ro