Cariere in cadrul biroului de traduceri autorizate MetaServ

Biroul de traduceri legalizate MetaServ Educational Centre a fost înfiinţat la începutul anului 2008 pentru a oferi mai mult decât simple servicii de cursuri de limbi străine, traduceri și interpretariat. MetaServ doreşte să ofere servicii de înaltă calitate, cursuri interactive organizate după standardele europene de predare, traduceri şi interpretariate de calitate excepţională.

Pentru aceasta și pentru ne ridica la așteptările clienților noștri am format o echipă dinamică, de tineri profesionști, absolvenţi ai Facultăţii de limbi străine, cu o bogată experienţă în acest domeniu, dedicaţi meseriei pe care o practică şi cu rezultate deosebite obţinute până în prezent.

În vederea menținerii unui standard ridicat de calitate al serviciilor pe care le furnizăm in cadrul biroului nostru de traduceri legalizate, echipa noastră participă în mod constant la cursuri de perfecționare, atât în țară, cât și în străinătate.

Dacă iubești meseria de dascăl sau pe cea de traducător/interpret și vrei să faci parte dintr-o echipă de profesioniști, să contribui la succesul companiei și să beneficiezi de el, așteptăm CV-ul tău pe adresa cariere@metaserv.ro.
Vă așteptăm la centrul nostru
Echipa MetaServ
Banner

Parteneri


Biletul pentru cariera ta!
Adresa: Splaiul Independentei, nr. 17, Bl. 101 Izvor,
sc. C, ap. 49, sector 5, Bucureşti, România
Telefon: 074.284.47.20 / 072.778.07.42
MetaServ  Educational Centre
Cursuri, Traduceri și Interpretariat
creionwww.metaserv.ro
cursuri@metaserv.ro
traduceri@metaserv.ro